S-Core FLEXCompact™ Protein Vegan

S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

ProtiMedic AMINO Plus

S-Core FLEXCompact™ Protein

PediaCore

PediaCore is een complete voeding van 1,5 kcal/ml, voor de dieetbehandeling van ziekte gerelateerde ondervoeding bij kinderen vanaf één jaar (>8 kg lichaamsgewicht). Het kan worden geprepareerd tot de gewenste energieconcentratie. PediaCore moet worden gebruikt onder medisch toezicht. Het kan worden gebruikt als enige voedingsbron of als supplement naast de normale voeding.

Beschrijving

Ziekte gerelateerde ondervoeding kan worden veroorzaakt door verschillende omstandigheden en aandoeningen en kan niet altijd worden verholpen door middel van aanpassingen aan het normale dieet. PediaCore is een hoogwaardige Voeding voor Medisch Gebruik voor kinderen van 1-12 jaar die extra calorieën en voedingsstoffen nodig hebben die niet via het normale dieet kunnen worden verkregen. PediaCore moet onder medisch toezicht worden gebruikt. Het levert een uitgebalanceerde hoeveelheid eiwitten, calorieën, essentiële vetzuren, prebiotica, vitamines en mineralen die cruciaal zijn voor de groei, de ondersteuning van het immuunsysteem en voor het behoud van een normale darmfunctie bij kinderen. PediaCore kan worden gebruikt als enige voedingsbron of als supplement. Het kan oraal worden gegeven of als sondevoeding worden gebruikt.

Voedingstoepassingen

PediaCore is een dieetvoeding voor patiënten tussen 1-12 jaar met:

- Ziekte gerelateerde ondervoeding

- Een hogere energie- en eiwitbehoefte

- Groeifalen en malabsorptie

Geschikt voor de Volgende Diëten

Glutenvrij

GGO-vrij

Koosjer

Halal

Voedingswaarde

Belangrijke mededeling:

- Dit product moet worden gebruikt onder medisch toezicht

- Het kan worden gebruikt als enige voedingsbron of als aanvulling op de normale voeding

- Dit product is voor kinderen tussen de 1-12 jaar, het is niet geschikt voor baby’s jonger dan 1 jaar

- Niet geschikt voor parenteraal gebruik

- Volg de bereidingsinstructies nauwkeurig op

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein

Ontdek meer
Deze website kan algemene informatie bevatten met betrekking tot verschillende medische aandoeningen en hun behandeling. Dergelijke informatie wordt uitsluitend voor informatieve doeleinden verstrekt en is niet bedoeld als vervanging voor advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Patiënten mogen de hierin opgenomen informatie niet gebruiken voor het diagnosticeren van een gezondheidsprobleem of ziekte. Patiënten dienen altijd een arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling.
Copyright © 2022 Dutch Medical Food BV. Alle rechten voorbehouden.