S-Core FLEXCompact™ Protein Vegan

S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

ProtiMedic AMINO Plus

S-Core FLEXCompact™ Protein

PediaCore Pepti

PediaCore Pepti is een complete, semi-elementaire voeding met extensief gehydrolyseerd wei-eiwit (peptiden), ontworpen voor de dieetbehandeling van kinderen tussen de 1-12 jaar. PediaCore Pepti is gebaseerd op peptiden en is een dieetvoeding voor kinderen met ziekte gerelateerde ondervoeding door bijvoorbeeld malabsorptie en/of een slechte spijsvertering, resulterend in een verstoorde groei – en voor kinderen met een verhoogde voedingsbehoefte en/of bij wie een vochtbeperking vereist is. PediaCore Pepti is een Voeding voor Medisch Gebruik en moet worden gebruikt onder medisch toezicht. Het kan worden gebruikt als enige voedingsbron of als supplement naast de normale voeding.

Beschrijving

Een verstoorde groei en verhoogde voedingsbehoeften komen voor bij kinderen met verschillende soorten onderliggende aandoeningen. Vaak worden deze veroorzaakt door een slecht werkend spijsverteringssysteem, waarbij nutriënten slechter worden verteerd en of opgenomen. PediaCore Pepti is een hoogwaardige Voeding voor Medisch Gebruik met ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd om de spijsvertering te ontzien en om opname te bevorderen. Het bevat naast alle essentiële nutriënten ook extensief gehydrolyseerd wei-eiwit en MCT-olie. MCT-olie is een bron van vet die direct kan worden opgenomen in het lichaam zonder dat deze eerst in het maagdarmkanaal moet worden verteerd. PediaCore Pepti levert ook een uitgebalanceerde hoeveelheid calorieën, essentiële vetzuren, nucleotiden, vitamines en mineralen die cruciaal zijn voor de groei van kinderen tussen 1-12 jaar die aanvullende voedingsondersteuning nodig hebben. PediaCore Pepti moet worden gebruikt onder medisch toezicht. Het product kan worden gebruikt als enige voedingsbron of als aanvulling op de normale voeding. Het kan oraal worden gegeven of als sondevoeding worden gebruikt.

Voedingstoepassingen

PediaCore Pepti is dieetvoeding voor kinderen tussen 1-12 jaar met:

- Ziekte gerelateerde ondervoeding (onder andere veroorzaakt door hart- en vaatziekten, leveraandoeningen, longziekten, nierziekten, ernstig hoofdtrauma)

- Malabsorptie

- Hogere energie- en eiwitbehoefte

- Groeifalen

Geschikt voor de Volgende Diëten

Glutenvrij

GGO-vrij

Koosjer

Halal

Voedingswaarde

Belangrijke mededeling:

- Dit product moet worden gebruikt onder medisch toezicht

- Het kan worden gebruikt als enige voedingsbron of als aanvulling op de normale voeding

- Dit product is voor kinderen tussen 1-12 jaar, het is niet geschikt voor baby’s jonger dan 1 jaar

- Niet geschikt voor parenteraal gebruik

- Volg de bereidingsinstructies nauwkeurig op

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein

Ontdek meer
Deze website kan algemene informatie bevatten met betrekking tot verschillende medische aandoeningen en hun behandeling. Dergelijke informatie wordt uitsluitend voor informatieve doeleinden verstrekt en is niet bedoeld als vervanging voor advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Patiënten mogen de hierin opgenomen informatie niet gebruiken voor het diagnosticeren van een gezondheidsprobleem of ziekte. Patiënten dienen altijd een arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling.
Copyright © 2022 Dutch Medical Food BV. Alle rechten voorbehouden.