S-Core FLEXCompact™ Protein Vegan

S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

ProtiMedic AMINO Plus

S-Core FLEXCompact™ Protein

InfaCore

InfaCore is een complete, energierijke voeding van 1 kcal/ml, ontworpen voor de dieetbehandeling van zuigelingen (vanaf de geboorte tot 18 maanden of <9 kg lichaamsgewicht) met een verstoorde groei of verhoogde voedingsbehoeften en/of zuigelingen bij wie een vochtbeperking vereist is. InfaCore is een Voeding voor Medisch Gebruik en moet worden gebruikt onder medisch toezicht. Het kan worden gebruikt als enige voedingsbron of als supplement naast borstvoeding of babyvoeding.

Beschrijving

Een verstoorde groei en verhoogde voedingsbehoeften komen voor bij zuigelingen en peuters met verschillende soorten onderliggende aandoeningen. InfaCore is een hoogwaardige Voeding voor Medisch Gebruik voor zuigelingen en peuters tot 18 maanden of <9 kg, die extra calorieën en voedingsstoffen nodig hebben. Het is speciaal ontworpen om de tolerantie en absorptie te maximaliseren en levert een uitgebalanceerde hoeveelheid eiwitten, calorieën, essentiële vetzuren, prebiotica, nucleotiden, vitamines en mineralen die cruciaal zijn voor de groei van zuigelingen die aanvullende voedingsondersteuning nodig hebben. InfaCore moet worden gebruikt onder medisch toezicht. Het product kan worden gebruikt als enige voedingsbron of als aanvulling op borstvoeding en babyvoeding. Het kan met de fles worden gegeven of als sondevoeding worden gebruikt.

Voedingstoepassingen

InfaCore is een dieetvoeding voor patiënten met:

- Ziekte gerelateerde ondervoeding

- Groeifalen en malabsorptie

- Omstandigheden die een vochtbeperking vereisen

Geschikt voor de Volgende Diëten

Glutenvrij

GGO-vrij

Koosjer

Halal

Voedingswaarde

Belangrijke mededeling:

- Dit product moet worden gebruikt onder medisch toezicht

- Het kan worden gebruikt als enige voedingsbron of als aanvulling op borstvoeding en babyvoeding

- Dit product is voor baby’s/peuters tot 18 maanden of <9 kg lichaamsgewicht

- Niet geschikt voor parenteraal gebruik

- Volg de bereidingsinstructies nauwkeurig op

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein

Ontdek meer
Deze website kan algemene informatie bevatten met betrekking tot verschillende medische aandoeningen en hun behandeling. Dergelijke informatie wordt uitsluitend voor informatieve doeleinden verstrekt en is niet bedoeld als vervanging voor advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Patiënten mogen de hierin opgenomen informatie niet gebruiken voor het diagnosticeren van een gezondheidsprobleem of ziekte. Patiënten dienen altijd een arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling.
Copyright © 2022 Dutch Medical Food BV. Alle rechten voorbehouden.