S-Core FLEXCompact™ Protein Vegan

S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

ProtiMedic AMINO Plus

S-Core FLEXCompact™ Protein

GlutaMedic

GlutaMedic is een zeer zuivere bron van L-glutamine, die dient als Voeding voor Medisch Gebruik. Het is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van patiënten met een ziekte of aandoening waarbij extra glutamine-inname nodig is. Het is een conditioneel essentieel aminozuur en een belangrijke brandstofbron voor de cellen van het spijsverteringskanaal. GlutaMedic kan worden gebruikt voor zuigelingen, kinderen en volwassenen. De dagelijkse dosis moet worden bepaald door een arts of diëtist.

Beschrijving

GlutaMedic is een Voeding voor Medisch gebruik voor patiënten met een ziekte of aandoening waarbij extra glutamine nodig is, zoals patiënten met katabole stress (patiënten met brandwonden), bij meervoudige trauma, chemo- en radiotherapie, en na een operatie. Het product kan worden toegevoegd aan een warme of koude drank of aan zacht voedsel zoals yoghurt of pudding. Het kan ook worden gebruikt door middel van een sonde.

Glutamine fungeert niet alleen als een bouwsteen voor eiwitten, maar is ook erg belangrijk voor het immuunsysteem en de darmgezondheid. Het is een essentiële brandstofbron voor immuuncellen en darmcellen. L-glutamine is een conditioneel essentieel aminozuur. Het lichaam is in staat om L-glutamine te synthetiseren uit essentiële aminozuren. Bij bepaalde aandoeningen en onder bepaalde omstandigheden kan het lichaam echter niet voldoende glutamine aanmaken en is het afhankelijk van voedingsinname. GlutaMedic kan dan worden gebruikt als zeer zuivere en hoogkwalitatieve bron van L-Glutamine.

Voedingstoepassingen

Typische aandoeningen waarbij patiënten extra glutamine nodig hebben, zijn:

- Katabole stress (patiënten met brandwonden)

- Na een operatie

- Meervoudig trauma

- Chemo- en radiotherapie

Geschikt voor de Volgende Diëten

Lactosevrij

Glutenvrij

GGO-vrij

Koosjer

Halal

Voedingswaarde

Belangrijke mededeling:

- Dit product moet worden gebruikt onder medisch toezicht

- Niet gebruiken als enige voedingsbron

- Geschikt voor alle leeftijden

- Niet geschikt voor parenteraal gebruik

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van GlutaMedic

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein

Ontdek meer
Deze website kan algemene informatie bevatten met betrekking tot verschillende medische aandoeningen en hun behandeling. Dergelijke informatie wordt uitsluitend voor informatieve doeleinden verstrekt en is niet bedoeld als vervanging voor advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Patiënten mogen de hierin opgenomen informatie niet gebruiken voor het diagnosticeren van een gezondheidsprobleem of ziekte. Patiënten dienen altijd een arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling.
Copyright © 2022 Dutch Medical Food BV. Alle rechten voorbehouden.