S-Core FLEXCompact™ Protein Vegan

S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

ProtiMedic AMINO Plus

S-Core FLEXCompact™ Protein

D-Core

D-Core is een uitgebalanceerde Voeding voor Medisch Gebruik en is geschikt als drinkvoeding of sondevoeding. Het is ontworpen voor de dieetbehandeling van patiënten met een verstoord glucosemetabolisme, waaronder diabetes. D-Core kan als enige voedingsbron worden gebruikt of als supplement. Het kan ook deel uitmaken van een gezond diabetisch maaltijdplan.

Het is een qua voedingswaarde complete voeding met een hoog eiwitgehalte en minder koolhydraten. Het bevat vezels en heeft een lage glycemische index. Dit product is verkrijgbaar in verschillende smaken.

Beschrijving

D-Core is een complete voeding met een lage glycemische index, een maat voor het effect dat voeding heeft op de bloedsuikerspiegel. Producten met een lage glycemische index geven glucose langzamer af aan de bloedbaan, wat leidt tot een langzame en geleidelijke stijging van de bloedglucose. Dit is belangrijk bij onder andere diabetici.

Het product heeft een koolhydraat- en eiwitsamenstelling die ervoor zorgt dat het laag glycemisch is maar tegelijkertijd voorziet in alle essentiële nutriënten. Het product is hoog in eiwit, dit ondersteunt de spiermassa.

Voedingstoepassingen

D-Core is voor de dieetbehandeling van:

- Suikerziekte

- Glucose intolerantie

- Stress-geïnduceerde hyperglycemie

- Diabetische wonden

Geschikt voor de Volgende Diëten

Laag Lactosegehalte

Glutenvrij

GGO-vrij

Koosjer

Halal

Voedingswaarde

Belangrijke mededeling:

- Dit product moet worden gebruikt onder medisch toezicht

- Het kan worden gebruikt als enige voedingsbron of als aanvulling op de normale voeding

- Dit product is bedoeld voor volwassenen

- Niet geschikt voor parenteraal gebruik

- Niet geschikt voor patiënten die een vezelvrij dieet nodig hebben

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein

Ontdek meer
Deze website kan algemene informatie bevatten met betrekking tot verschillende medische aandoeningen en hun behandeling. Dergelijke informatie wordt uitsluitend voor informatieve doeleinden verstrekt en is niet bedoeld als vervanging voor advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Patiënten mogen de hierin opgenomen informatie niet gebruiken voor het diagnosticeren van een gezondheidsprobleem of ziekte. Patiënten dienen altijd een arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling.
Copyright © 2022 Dutch Medical Food BV. Alle rechten voorbehouden.