S-Core FLEXCompact™ Protein Vegan

S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

ProtiMedic AMINO Plus

S-Core FLEXCompact™ Protein

InfaCore Pepti

InfaCore Pepti is een complete, energierijke voeding van 1 kcal/ml met extensief gehydrolyseerd wei-eiwit (peptiden) ontworpen voor de dieetbehandeling van zuigelingen (vanaf de geboorte tot 18 maanden of <9 kg lichaamsgewicht). InfaCore Pepti is gebaseerd op peptiden en is een dieetvoeding voor zuigelingen met ziekte gerelateerde ondervoeding door bijvoorbeeld malabsorptie en/of een slechte spijsvertering, resulterend in een verstoorde groei - en voor zuigelingen met een verhoogde voedingsbehoefte en/of bij wie een vochtbeperking vereist is. InfaCore Pepti is een Voeding voor Medisch Gebruik en moet worden gebruikt onder medisch toezicht. Het kan worden gebruikt als enige voedingsbron of als supplement naast borstvoeding of babyvoeding.

Beschrijving

Een verstoorde groei en verhoogde voedingsbehoeften komen voor bij zuigelingen en peuters met verschillende soorten onderliggende aandoeningen. Vaak worden deze veroorzaakt door een slecht werkend spijsverteringssysteem, waarbij nutriënten slechter worden verteerd en/of opgenomen. InfaCore Pepti is een hoogwaardige Voeding voor Medisch Gebruik met ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd om de spijsvertering te ontzien en om opname te bevorderen. Het bevat naast alle essentiële nutriënten ook extensief gehydrolyseerd wei-eiwit en MCT-olie. MCT-olie is een bron van vet die direct kan worden opgenomen in het lichaam, zonder dat deze eerst in het maagdarmkanaal moet worden verteerd. InfaCore Pepti levert ook een uitgebalanceerde hoeveelheid calorieën, essentiële vetzuren, nucleotiden, vitamines en mineralen die cruciaal zijn voor de groei van zuigelingen die aanvullende voedingsondersteuning nodig hebben. InfaCore Pepti moet worden gebruikt onder medisch toezicht. Het product kan worden gebruikt als enige voedingsbron of als aanvulling op borstvoeding en babyvoeding. Het kan met de fles worden gegeven of als sondevoeding worden gebruikt.

Voedingstoepassingen

InfaCore Pepti is dieetvoeding voor zuigelingen met:

- Aandoeningen waarbij het functioneren van het spijsverteringskanaal is aangetast

- Malabsorptie

- Korte darm syndroom

- Inflammatoire darmziekten

- Darmfistels

- Intolerantie voor eiwitrijk voedsel

- Omstandigheden die een vochtbeperking vereisen

Geschikt voor de Volgende Diëten

Glutenvrij

GGO-vrij

Koosjer

Halal

Voedingswaarde

Belangrijke mededeling:

- Dit product moet worden gebruikt onder medisch toezicht

- Het kan worden gebruikt als enige voedingsbron of als aanvulling op borstvoeding en babyvoeding

- Dit product is voor baby’s/peuters tot 18 maanden of <9 kg lichaamsgewicht

- Niet geschikt voor parenteraal gebruik

- Volg de bereidingsinstructies nauwkeurig op

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein

Ontdek meer
Deze website kan algemene informatie bevatten met betrekking tot verschillende medische aandoeningen en hun behandeling. Dergelijke informatie wordt uitsluitend voor informatieve doeleinden verstrekt en is niet bedoeld als vervanging voor advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Patiënten mogen de hierin opgenomen informatie niet gebruiken voor het diagnosticeren van een gezondheidsprobleem of ziekte. Patiënten dienen altijd een arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling.
Copyright © 2022 Dutch Medical Food BV. Alle rechten voorbehouden.