S-Core FLEXCompact™ Protein Vegan

S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

ProtiMedic AMINO Plus

S-Core FLEXCompact™ Protein

ProtiMedic AMINO Plus

ProtiMedic AMINO Plus is een sterk geconcentreerde eiwitbron (20g eiwit per 40ml) met aminozuren, ontworpen om te worden gemengd met warme/koude maaltijden en dranken. Het dient als Voeding voor Medisch Gebruik en kan worden gebruikt voor de dieetbehandeling van patiënten die lijden aan eiwitondervoeding.

ProtiMedic AMINO Plus wordt geleverd in de smaken neutraal en groene appel.

Het product is geschikt voor volwassenen en kinderen (>3 jaar). De dosering dient te worden bepaald door een arts of diëtist.

Beschrijving

Bij veel aandoeningen is er een verhoogde behoefte aan eiwitinname. Vaak gaan deze aandoeningen echter gepaard met juist een lagere inname van voedsel. Hierdoor kan er een disbalans ontstaan tussen de hoeveelheid eiwit die nodig is en de hoeveelheid eiwit die de patiënt daadwerkelijk binnenkrijgt.

ProtiMedic AMINO Plus is een speciaal ontworpen, hoog geconcentreerd eiwitmengsel dat kan bijdragen aan de eiwitbehoefte van patiënten met verschillende ziekten en aandoeningen. Het bevat 20g eiwit per 40ml en garandeert superieure kwaliteit en effectiviteit door een eiwitverteerbaarheid-gecorrigeerde aminozuurscore (PDCAAS) van 100%.

Bij patiënten die een verhoogde eiwitbehoefte hebben maar ook een lagere inname, is het cruciaal om een product te hebben dat gemakkelijk te gebruiken is. ProtiMedic AMINO Plus kan worden gemengd met warme/koude maaltijden en dranken. Het kan worden gebruikt in een vochtbeperkt dieet en het kan worden toegevoegd aan enterale sondevoeding om het eiwitgehalte te verrijken.

Om de patiënt flexibiliteit te bieden bij het gebruik van het eiwit, wordt het product geleverd in een versie met een neutrale smaak en een versie met een groene appelsmaak. De neutrale smaak kan verdund worden toegevoegd aan sondevoeding. Beide smaken kunnen worden toegevoegd aan verschillende warme/koude maaltijden en dranken. Het is aan te raden om de neutrale smaak te gebruiken wanneer het product wordt toegevoegd aan dranken en gerechten met een sterke smaak. De groene appelsmaak kan worden toegevoegd aan dranken en voeding met een neutrale smaak, bijvoorbeeld aan yoghurt.

Voedingstoepassingen

ProtiMedic AMINO Plus is een Voeding voor Medisch Gebruik, geschikt voor onder andere patiënten met:

- Eiwitondervoeding

- Sarcopenie

- Kanker

- Hartfalen

- COPD

- Leverfalen

- Intensive care

- Wonden en decubitus

- Pre- en postoperatief

- Revalidatie

Geschikt voor de Volgende Diëten

- Glutenvrij

- Laag Lactosegehalte

- Halal

- GGO-vrij

Voedingswaarde

Belangrijke mededeling:

- Dit product moet worden gebruikt onder medisch toezicht

- Het kan niet worden gebruikt als enige voedingsbron

- Niet geschikt voor kinderen <3 jaar

- Bij patiënten met een matig tot ernstig verminderde globulaire filtratiesnelheid of in het geval van andere nierziekten moet een klinisch oordeel gegeven worden, waarbij een afweging gemaakt wordt tussen het risico en de voordelen

- Kan verdund worden toegevoegd aan enterale sondevoeding

- Niet geschikt voor parenteraal gebruik

- Bevat: melk.

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein

Ontdek meer
Deze website kan algemene informatie bevatten met betrekking tot verschillende medische aandoeningen en hun behandeling. Dergelijke informatie wordt uitsluitend voor informatieve doeleinden verstrekt en is niet bedoeld als vervanging voor advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Patiënten mogen de hierin opgenomen informatie niet gebruiken voor het diagnosticeren van een gezondheidsprobleem of ziekte. Patiënten dienen altijd een arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling.
Copyright © 2022 Dutch Medical Food BV. Alle rechten voorbehouden.