S-Core FLEXCompact™ Protein Vegan

S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

ProtiMedic AMINO Plus

S-Core FLEXCompact™ Protein

VitaMedic

VitaMedic bevat meer dan 30 goed bio-beschikbare vitamines en mineralen.

VitaMedic is een multivitamine die speciaal is gemaakt voor patiënten die moeite hebben met het innemen van pillen. Het product is verkrijgbaar in een poedervorm en kan worden ingenomen door het poeder op de tong te strooien.

Het kan ook worden toegevoegd aan zoete of hartige voedingsmiddelen of dranken.

Beschrijving

VitaMedic levert meer dan 30 vitaminen en mineralen.

VitaMedic is speciaal ontworpen om te voldoen aan de dagelijkse behoefte van een matig actief persoon. Ingrediënten in VitaMedic dragen bij aan een normaal energiemetabolisme, een normale werking van het immuunsysteem en een normale aminozuursynthese. VitaMedic bevat onder andere vitamine D3, die bijdraagt aan de normale werking van het immuunsysteem en vitamine E, die bijdraagt aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Voedingstoepassingen

Het product is ontwikkeld voor patiënten die extra vitaminen en mineralen nodig hebben, maar die moeite hebben om deze in te nemen als pil of in een vloeibare vorm.

Geschikt voor de Volgende Diëten

Lactosevrij

Glutenvrij

GGO-vrij

Koosjer

Halal

Voedingswaarde

Belangrijke mededeling:

- Dit product moet worden gebruikt onder medisch toezicht

- Niet gebruiken als enige voedingsbron

- Niet geschikt voor kinderen (gebruik VitaMedic Kids voor kinderen)

- Niet geschikt voor parenteraal gebruik

- VitaMedic bevat vitamine K en mag daarom niet worden gebruikt tijdens het gebruik van anticoagulantia (bloedverdunners)

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein

Ontdek meer
Deze website kan algemene informatie bevatten met betrekking tot verschillende medische aandoeningen en hun behandeling. Dergelijke informatie wordt uitsluitend voor informatieve doeleinden verstrekt en is niet bedoeld als vervanging voor advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Patiënten mogen de hierin opgenomen informatie niet gebruiken voor het diagnosticeren van een gezondheidsprobleem of ziekte. Patiënten dienen altijd een arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling.
Copyright © 2022 Dutch Medical Food BV. Alle rechten voorbehouden.