S-Core FLEXCompact™ Protein Vegan

S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

ProtiMedic AMINO Plus

S-Core FLEXCompact™ Protein

VitaMedic Kids

VitaMedic Kids is een combinatie van meer dan 20 voedingsstoffen om de inname van belangrijke voedingsstoffen voor kinderen vanaf 4 jaar te optimaliseren.

VitaMedic is een multivitamine die speciaal is gemaakt voor kinderen die moeite hebben met het innemen van pillen. Het product is verkrijgbaar in een poedervorm en kan worden ingenomen door het poeder op de tong te strooien.

Het kan ook worden toegevoegd aan zoete of hartige voedingsmiddelen of dranken.

Beschrijving

VitaMedic Kids bevat meer dan 20 vitaminen en mineralen.

Het is speciaal ontworpen om te voldoen aan de dagelijkse behoefte van een matig actief kind. Het kan ook worden gebruikt bij patiënten die moeite hebben om via de normale voeding aan de benodigde hoeveelheden vitaminen te komen. Ingrediënten in VitaMedic dragen bij aan een normaal energiemetabolisme, een normale werking van het immuunsysteem en een normale aminozuursynthese.

VitaMedic Kids bevat ijzer dat bijdraagt aan een normale cognitieve ontwikkeling bij kinderen, levert jodium dat bijdraagt aan een normale groei en bevat vitamine D die bijdraagt aan de normale werking van het immuunsysteem bij kinderen.

Geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Voedingstoepassingen

Het product is ontwikkeld voor zieke kinderen die extra vitaminen en mineralen nodig hebben, maar die moeite hebben om deze in te nemen als pil of in een vloeibare vorm.

Voedingssupplementen mogen een evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl niet vervangen. Zoals met elk ander voedingssupplement, raadpleeg voor gebruik uw arts of apotheker wanneer uw kind onder medisch toezicht staat, epilepsie heeft, een schildklieraandoening heeft, hemochromatose heeft, lijdt aan voedselallergieën, of allergisch is voor één van de ingrediënten.

Geschikt voor de Volgende Diëten

Lactosevrij

Glutenvrij

GGO-vrij

Koosjer

Halal

Voedingswaarde

Belangrijke mededeling:

- Dit product moet worden gebruikt onder medisch toezicht

- Niet gebruiken als enige voedingsbron

- Niet geschikt voor kinderen onder de 4 jaar

- Niet geschikt voor parenteraal gebruik

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein

Ontdek meer
Deze website kan algemene informatie bevatten met betrekking tot verschillende medische aandoeningen en hun behandeling. Dergelijke informatie wordt uitsluitend voor informatieve doeleinden verstrekt en is niet bedoeld als vervanging voor advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Patiënten mogen de hierin opgenomen informatie niet gebruiken voor het diagnosticeren van een gezondheidsprobleem of ziekte. Patiënten dienen altijd een arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling.
Copyright © 2022 Dutch Medical Food BV. Alle rechten voorbehouden.