S-Core FLEXCompact™ Protein Vegan

S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

ProtiMedic AMINO Plus

S-Core FLEXCompact™ Protein

C-Core

C-Core is een drinkvoeding die dient als Voeding voor Medisch Gebruik voor de dieetbehandeling van kankerpatiënten of patiënten die lijden aan cachexie als gevolg van andere ziekten. C-Core is een energierijk, eiwitrijk voedingssupplement met omega-3 vetzuren en een hoogwaardige mix van vitamines en mineralen. Dit product is bedoeld voor volwassenen. De dagelijkse dosis C-Core moet worden vastgesteld door een arts of diëtist. Dit product komt in een poedervorm en is verkrijgbaar in verschillende smaken

Beschrijving

Kanker gerelateerde ondervoeding is een multimodaal proces omdat veel factoren samenspannen om de voedselinname te verminderen, de energie- en eiwitbehoefte te verhogen, anabole stimuli zoals fysieke activiteit te verminderen, en het metabolisme in verschillende organen en weefsels te veranderen. Bij patiënten met kanker kan systemische ontsteking het gebruik van voedingstoffen remmen. Dit leidt vervolgens vaak tot spierafbraak. De bovenstaande processen kunnen verder leiden tot ongewenst gewichtsverlies, een slechter functionerend immuunsysteem en afname in spierkracht en functie.

C-Core is een energierijk, eiwitrijk voedingssupplement met omega-3 vetzuren en een hoogwaardige mix van vitamines en mineralen. C-Core is speciaal samengesteld om in de voedingsbehoefte te voorzien van de hierboven beschreven patiëntengroep, hierbij rekening houdend met het beschreven multimodale proces.

Voedingstoepassingen

C-Core is een energierijk, eiwitrijk voedingssupplement met omega-3 vetzuren en een hoogwaardige mix van vitamines en mineralen. Het is bedoeld voor de dieetbehandeling van kankerpatiënten of patiënten die lijden aan cachexie als gevolg van andere ziekten. Het is bedoeld voor volwassenen. De dagelijkse dosis C-Core moet worden vastgesteld door een arts of diëtist. Het is niet bedoeld voor gebruik bij kinderen, tenzij aanbevolen door een gekwalificeerde zorgverlener.

Geschikt voor de Volgende Diëten

Laag Lactosegehalte

Glutenvrij

GGO-vrij

Koosjer

Halal

Voedingswaarde

Belangrijke mededeling:

- Dit product moet worden gebruikt onder medisch toezicht

- Niet geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken

- Dit product is bedoeld voor volwassenen

- Niet geschikt voor parenteraal gebruik

- Wees voorzichtig bij patiënten die bloedingsstoornissen hebben en anticoagulantia gebruiken

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van C-Core

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein

Ontdek meer
Deze website kan algemene informatie bevatten met betrekking tot verschillende medische aandoeningen en hun behandeling. Dergelijke informatie wordt uitsluitend voor informatieve doeleinden verstrekt en is niet bedoeld als vervanging voor advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Patiënten mogen de hierin opgenomen informatie niet gebruiken voor het diagnosticeren van een gezondheidsprobleem of ziekte. Patiënten dienen altijd een arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling.
Copyright © 2022 Dutch Medical Food BV. Alle rechten voorbehouden.