S-Core FLEXCompact™ Protein Vegan

S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

ProtiMedic AMINO Plus

S-Core FLEXCompact™ Protein

ProtiMedic

ProtiMedic is een sterk geconcentreerde eiwitbron (20g eiwit per 40 ml), ontworpen om te worden gemengd met warme/koude maaltijden en dranken. Het dient als Voeding voor Medisch Gebruik en kan worden gebruikt voor de dieetbehandeling van patiënten die lijden aan eiwitondervoeding.

ProtiMedic wordt geleverd in een neutrale en tropische smaak.

Het is geschikt voor volwassenen en kinderen (≥3 jaar). De dosering dient te worden bepaald door een arts of diëtist.

Beschrijving

Bij veel aandoeningen is er een verhoogde behoefte aan eiwitinname. Vaak gaan deze aandoeningen echter gepaard met juist een lagere inname van voedsel. Hierdoor kan er een disbalans ontstaan tussen de hoeveelheid eiwit die nodig is en de hoeveelheid eiwit die de patiënt daadwerkelijk binnenkrijgt.

ProtiMedic is een speciaal ontworpen, hoog geconcentreerd eiwitmengsel dat kan bijdragen aan de eiwitbehoefte van patiënten met verschillende ziekten en aandoeningen. Het bevat 20g eiwit per 40 ml.

Bij patiënten die een verhoogde eiwitbehoefte hebben maar ook een lagere inname, is het cruciaal om een product te hebben dat gemakkelijk te gebruiken is. ProtiMedic kan worden gemengd met warme/koude maaltijden en dranken. Het kan worden gebruikt in een vochtbeperkt dieet en het kan worden toegevoegd aan enterale sondevoeding om het eiwitgehalte te verrijken.

Om de patiënt flexibiliteit te bieden bij het gebruik van het eiwit, wordt het product geleverd in een versie met een neutrale smaak en een versie met een “tropical” smaak. De neutrale smaak kan verdund worden toegevoegd aan sondevoeding. Beide smaken kunnen worden toegevoegd aan verschillende warme/koude maaltijden en dranken. Het is aan te raden om de neutrale smaak te gebruiken wanneer het wordt toegevoegd aan dranken en gerechten met een sterke smaak. De “tropical” smaak kan worden toegevoegd aan dranken en voeding met een neutrale smaak, zoals bijvoorbeeld yoghurt.

Voedingstoepassingen

ProtiMedic is een Voeding voor Medisch Gebruik geschikt voor onder andere patiënten met:

- Eiwitondervoeding

- Sarcopenie

- Wonden en decubitus

- Kanker

- Pre- en postoperatief

- Revalidatie

Geschikt voor de Volgende Diëten

Laag Lactosegehalte

Glutenvrij

GGO-vrij

Halal

Voedingswaarde

Belangrijke mededeling:

- Dit product moet worden gebruikt onder medisch toezicht

- Het kan niet worden gebruikt als enige voedingsbron

- Niet geschikt voor kinderen <3 jaar

- Kan verdund worden toegevoegd aan enterale sondevoeding

- Niet geschikt voor parenteraal gebruik

- Bevat: melk.

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van ProtiMedic

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein

Ontdek meer
Deze website kan algemene informatie bevatten met betrekking tot verschillende medische aandoeningen en hun behandeling. Dergelijke informatie wordt uitsluitend voor informatieve doeleinden verstrekt en is niet bedoeld als vervanging voor advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Patiënten mogen de hierin opgenomen informatie niet gebruiken voor het diagnosticeren van een gezondheidsprobleem of ziekte. Patiënten dienen altijd een arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling.
Copyright © 2022 Dutch Medical Food BV. Alle rechten voorbehouden.