S-Core FLEXCompact™ Protein Vegan

S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

ProtiMedic AMINO Plus

S-Core FLEXCompact™ Protein

Omega3Medic

Omega3Medic is speciaal ontworpen om een zeer grote hoeveelheid omega-3 te bevatten en bevat de belangrijke omega-3 vetzuren EPA en DHA. Het heeft een optimale smaak en maximaal gebruiksgemak. Het is een hoogwaardige, vloeibare bron van omega-3 vetzuren en dient als Voeding voor Medisch Gebruik voor patiënten die aanvullende EPA/DHA nodig hebben.

Omega3Medic heeft een natuurlijke mangosmaak. Het is speciaal ontworpen om de vissmaak te maskeren die van nature bij de ingrediënten hoort.

Het is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen. Omega3Medic is niet bedoeld om een ziekte of aandoening te behandelen, genezen, of voorkomen. De dosering dient te worden bepaald door een arts of diëtist.

Beschrijving

EPA (Eicosapentaenoic acid) en DHA (Docosahexaenoic acid) zijn vetzuren die een normaal persoon zelf kan produceren uit andere vetten. Er zijn echter tal van situaties, waaronder ziekten, waarbij het lichaam niet voldoende van deze vetzuren kan aanmaken en het belangrijk wordt om deze via het dieet binnen te krijgen. Vette vis is een belangrijke bron van deze vetten. Verschillende overheidsinstanties hebben bepaald dat een inname van 250 mg EPA/DHA per dag nodig is. Wanneer het moeilijk wordt om de dosering via het dieet binnen te krijgen, bijvoorbeeld door ziekte, dan kan Omega3Medic worden gebruikt om dit te bewerkstelligen. Eén dosering Omega3Medic geeft 435 mg EPA/DHA. Het product komt in een vloeibare vorm en is dus uitermate geschikt voor mensen die moeite hebben met het slikken van softgels/pillen. De vloeibare vorm heeft vaak als nadeel dat de smaak slecht is. Dit product is echter speciaal ontwikkeld om de slechte smaak te maskeren met een natuurlijke mangosmaak.

EPA en DHA dragen bij aan een normale functie van het hart, en aan het ondersteunen van de hersen- en oogfunctie (bij 2x dosering Omega3Medic).

Omega3Medic kan direct worden gebruikt of worden gemengd met voedsel (bijvoorbeeld verdunnen met water, sap of melk).

Voedingstoepassingen

Extra inname van EPA en DHA is vaak nodig bij bepaalde aandoeningen en ziekten, het lichaam is dan niet in staat om zelf voldoende te maken. Aandoeningen/ziekten waarbij vaak Omega-3 gebruikt wordt, zijn:

- Sarcopenie

- Kankerpatiënten

- Ernstig zieke patiënten

- Patiënten met ontstekingsziekten

Geschikt voor de Volgende Diëten

Lactosevrij

Glutenvrij

GGO-vrij

Koosjer

Halal

Voedingswaarde

Belangrijke mededeling:

- Het is alleen geschikt voor gebruik onder medisch toezicht

- Niet geschikt voor parenteraal gebruik

- Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven: vraag om advies aan uw zorgverlener voordat u het product gebruikt

- Bevat: Visolie.

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van Omega3Medic

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein

Ontdek meer
Deze website kan algemene informatie bevatten met betrekking tot verschillende medische aandoeningen en hun behandeling. Dergelijke informatie wordt uitsluitend voor informatieve doeleinden verstrekt en is niet bedoeld als vervanging voor advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Patiënten mogen de hierin opgenomen informatie niet gebruiken voor het diagnosticeren van een gezondheidsprobleem of ziekte. Patiënten dienen altijd een arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling.
Copyright © 2022 Dutch Medical Food BV. Alle rechten voorbehouden.