S-Core FLEXCompact™ Protein Vegan

S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

ProtiMedic AMINO Plus

S-Core FLEXCompact™ Protein

SynbioMedic

SynbioMedic is een supplement met een unieke mix van zowel prebiotica als probiotica om de goede gezondheid van de darmflora te herstellen en/of te beschermen.

Het bevat een probiotica mix (Lab4, 25 miljard bacteriën per 600 kcal) die is gebaseerd op meer dan 30 jaar onderzoek en ontwikkeling.

Deze mix bestaat uit 4 verschillende soorten probiotica: Lactobacillus acidophilus (CUL-60), Lactobacillus acidophilus (CUL-21), Bifidobacterium animalis subsp. lactis (CUL-34) en Bifidobacterium bifidum (CUL-20).

SynbioMedic is verkrijgbaar in poedervorm en heeft een natuurlijke smaak. Het kan worden toegevoegd aan zoete of hartige voedingsmiddelen of dranken, zonder de smaak te beïnvloeden.

Beschrijving

Dit product bevat een probiotica mix (Lab4) die al 30 jaar wordt onderzocht op veiligheid en effectiviteit. Deze specifieke mix van probiotica maakt het product interessant voor patiënten met ziekte gerelateerde ondervoeding, en diarree gerelateerd aan het gebruik van antibiotica en/of een infectie met Clostridium Difficile.

Voedingstoepassingen

Voor de dieetbehandeling van aandoeningen waarbij de patiënt ondersteuning nodig heeft voor het in balans houden van de darmflora en de gezondheid van het immuunsysteem.

- Antibiotica gerelateerde diarree (AAD)

- Clostridium Difficile gerelateerde diarree (CDAD)

- Luchtweginfecties

Geschikt voor de Volgende Diëten

Lactosevrij

Glutenvrij

GGO-vrij

Koosjer

Halal

Voedingswaarde

Belangrijke mededeling:

- Dit product moet worden gebruikt onder medisch toezicht

- Niet geschikt om als enige voedingsbron te gebruiken

- Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar

- Niet voor gebruik bij patiënten met een medische aandoening die het nemen van orale probiotica zou verhinderen of de risico's van probiotica zou verhogen, inclusief maar niet beperkt tot patiënten met slikproblemen/verhoogd aspiratierisico, immuun-gecompromitteerde patiënten en patiënten met een verhoogd risico op infecties als gevolg van endovasculaire risicofactoren of mucosale incompetentie, waaronder GI-chirurgie, vermoedelijke ischemische darm en pancreatitis.

- Mag niet worden gebruikt voor enterale sondevoeding

- Niet geschikt voor parenteraal gebruik

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein

Ontdek meer
Deze website kan algemene informatie bevatten met betrekking tot verschillende medische aandoeningen en hun behandeling. Dergelijke informatie wordt uitsluitend voor informatieve doeleinden verstrekt en is niet bedoeld als vervanging voor advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Patiënten mogen de hierin opgenomen informatie niet gebruiken voor het diagnosticeren van een gezondheidsprobleem of ziekte. Patiënten dienen altijd een arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling.
Copyright © 2022 Dutch Medical Food BV. Alle rechten voorbehouden.