S-Core FLEXCompact™ Protein Vegan

S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

ProtiMedic AMINO Plus

S-Core FLEXCompact™ Protein

MegaDMedic

MegaDMedic is een gepatenteerd vitamine D supplement dat speciaal voor snelle absorptie en gemak is ontworpen als een spray, waarbij elke spray 400 IE (10 mcg) vitamine D levert. MegaDMedic is speciaal ontworpen om gemakkelijk en effectief te kunnen worden gebruikt bij patiënten, ouderen en kinderen. Het is ontwikkeld op basis van een gepatenteerde micellisatietechnologie, om snelle absorptie te garanderen.

De dosering is eenvoudig te bepalen aan de hand van het aantal sprays: 1x sprayen bevat 10 mcg. De verpakking bevat 30 ml vitamine D, wat overeenkomt met 200 porties van 400 IE.

Dit product is niet bedoeld om een ziekte of aandoening te behandelen, genezen, of voorkomen.

MegaDMedic is op smaak gebracht met een natuurlijke zoete sinaasappelsmaak. Het is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en volwassenen. De dosering dient te worden bepaald door een arts of diëtist.

Beschrijving

Bijna 40% van alle Europeanen heeft een vitamine D deficiëntie. Bij patiënten heeft ongeveer 57% te maken met een vitamine D deficiëntie. Bij geriatrische patiënten in Nederland heeft zelfs 77% een vitamine D deficiëntie. Het Nederlands voedingscentrum raadt voor alle vrouwen boven de 50 jaar 10 mcg extra vitamine D aan, en boven de 70 jaar zelfs 20 mcg extra vitamine D. Ook bij mannen wordt extra vitamine D aangeraden. Tot 70 jaar wordt 10 mcg aangeraden voor mannen die overdag niet veel buiten komen en vanaf 70 jaar wordt voor alle mannen 20 mcg extra vitamine D aangeraden.

Patiënten hebben vaak slikproblemen, waardoor het nemen van pillen moeilijk is. Het gebruik van vloeibare vitamine D via druppels kan bij ouderen en patiënten vaak ook complex zijn.

MegaDMedic is een gepatenteerd vitamine D supplement in een spray, speciaal ontworpen om gemakkelijk en effectief te kunnen worden gebruikt bij patiënten, ouderen en kinderen.

Het is hyperabsorbeerbaar en verschijnt in minder dan 5 minuten in de bloedbaan.

Elke spray levert 400 IE (10 mcg) vitamine D3.

Voedingstoepassingen

Vitamine D deficiëntie komt dusdanig veel voor dat het voedingscentrum speciale richtlijnen heeft opgesteld om vitamine D zelfs in een gezonde populatie extra te adviseren. Onderstaand zijn een aantal voorbeelden van ziekten/aandoeningen, waarbij het extra belangrijk is om de vitamine D status op peil te hebben:

- Ziekenhuispatiënten, met name IC-patiënten

- Ouderen met een geschiedenis van fracturen en vallen en/of osteoporose

- Patiënten met aandoeningen van de luchtwegen

- Oncologiepatiënten

- Patiënten met chronisch hartfalen

- GI-patiënten, inclusief malabsorptie

- Andere patiëntengroepen met patiënten die onvoldoende UV-blootstelling krijgen

Geschikt voor de Volgende Diëten

Veganistisch

Vegetarisch

Melkvrij

Glutenvrij

GGO-vrij

Koosjer

Halal

Voedingswaarde

Belangrijke mededeling:

- Het product bevat een sterk geconcentreerde dosis vitamine D, buiten bereik van kinderen houden

- Niet geschikt voor parenteraal gebruik

- Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven: vraag om advies aan uw zorgverlener voordat u het product gebruikt

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van MegaDMedic

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein & Probiotics

Klik hier voor wetenschappelijke bronnen over het gebruik van S-Core FLEXCompact™ Protein

Ontdek meer
Deze website kan algemene informatie bevatten met betrekking tot verschillende medische aandoeningen en hun behandeling. Dergelijke informatie wordt uitsluitend voor informatieve doeleinden verstrekt en is niet bedoeld als vervanging voor advies van een arts of andere gekwalificeerde beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Patiënten mogen de hierin opgenomen informatie niet gebruiken voor het diagnosticeren van een gezondheidsprobleem of ziekte. Patiënten dienen altijd een arts of andere beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen voor medisch advies of informatie over diagnose en behandeling.
Copyright © 2022 Dutch Medical Food BV. Alle rechten voorbehouden.